Hur mycket kan en människa egentligen äta på tre och en halv dag. Ganska mycket, konstaterar DKIM och bjuder på ett litet (!) urval av den gångna helgens mat.
Pintxos med anklever och päronkompott, samt skaldjursspett.
Pintxos med grillat kött, respektive skaldjur.
Räkcocktail med mera.
Dadlar och mascarpone inlindande i lax.
Quesos.
Friterade gambas med parmesansås.
Ceviche.
Patatas bravas.
Sallad med torkat ankbröst och anklever (il Foro).
Jamon iberico (il Foro).
Korv i baguette (på f d Inopia).
Kroketter (f d Inopia).
Friterad och sockrad aubergine (f d Inopia).
Krispigt bröd med chèvre, lax och honung (fd Inopia).
Mini-hamburgesas (f d Inopia).
Små bondbönor med tapenade, tryffel och vaktelägg (f d Inopia).
Tonfisk med vinaigrette (f d Inopia).
Calamares (strandrestaurang i Sitges).
Frukost med kaffe, färskpressad jos och smörgås med tortilla.
Stekt potatis, kanderad lök, stekt ägg och halstrad anklever (Cuines Santa Caterina).
R E G I O N A L T
Landet / Telefonplan (****)
Arzak / San Sebastian (*****)
Mugaritz / San Sebastian (*****)
Etage / Arlanda (*)
Bakfickan / Luleå (**)
L'Assiette Champenoise / Reims (**)
Version Originale / Reims (***)
Relais / Sillery (****)
La Pepica / Valencia (****)
Chez Dominique / Helsingfors (*)
Atelje Finne / Helsingfors (*****)
Lasipalatsi / Helsingfors (****)
Seahorse / Helsingfors (**)
Inopia / Barcelona (***)
Cuina Sta Caterina / Barcelona (***)
Nautica / Dubrovnik (**)
Anders havskrog / Tjärö (****)
H Ä L S O
Café Corner (*)
Underbar (***)
Finska butiken (**)
Restaurang In (****)
L Y X
Hong Kong (****)
Smak på Restaurangen (**)
Gyldene Freden (***)
Zink Grill (**)
Konstnärsbaren (***)
Riche (***)
Arirang (*****)
Matbaren (****)
Råkultur (*****)
Grands veranda (*)
Thörnströms kök (***)
Hälsingborg (***)
Prinsen (****)
1 kommentar:
Det är olika modeller på cavaglasen!
Skicka en kommentar