Dadlar och mascarpone inlindande i lax.
Quesos.
Friterade gambas med parmesansås.
Patatas bravas.
Sallad med torkat ankbröst och anklever (il Foro).
Jamon iberico (il Foro).
Korv i baguette (på f d Inopia).
Kroketter (f d Inopia).
Friterad och sockrad aubergine (f d Inopia).
Krispigt bröd med chèvre, lax och honung (fd Inopia).
Mini-hamburgesas (f d Inopia).
Små bondbönor med tapenade, tryffel och vaktelägg (f d Inopia).
Tonfisk med vinaigrette (f d Inopia).
Calamares (strandrestaurang i Sitges).
Frukost med kaffe, färskpressad jos och smörgås med tortilla.
Stekt potatis, kanderad lök, stekt ägg och halstrad anklever (Cuines Santa Caterina).
... och så ett par glas cava på det.
1 kommentar:
Det är olika modeller på cavaglasen!
Skicka en kommentar