Pintxos med anklever och päronkompott, samt skaldjursspett.
Pintxos med grillat kött, respektive skaldjur.
Räkcocktail med mera.
Dadlar och mascarpone inlindande i lax.
Quesos.
Friterade gambas med parmesansås.
Ceviche.
Patatas bravas.
Sallad med torkat ankbröst och anklever (il Foro).
Jamon iberico (il Foro).
Korv i baguette (på f d Inopia).
Kroketter (f d Inopia).
Friterad och sockrad aubergine (f d Inopia).
Krispigt bröd med chèvre, lax och honung (fd Inopia).
Mini-hamburgesas (f d Inopia).
Små bondbönor med tapenade, tryffel och vaktelägg (f d Inopia).
Tonfisk med vinaigrette (f d Inopia).
Calamares (strandrestaurang i Sitges).
Frukost med kaffe, färskpressad jos och smörgås med tortilla.
Stekt potatis, kanderad lök, stekt ägg och halstrad anklever (Cuines Santa Caterina).
... och så ett par glas cava på det.
Pintxos med grillat kött, respektive skaldjur.
Räkcocktail med mera.
Dadlar och mascarpone inlindande i lax.
Quesos.
Friterade gambas med parmesansås.
Ceviche.
Patatas bravas.
Sallad med torkat ankbröst och anklever (il Foro).
Jamon iberico (il Foro).
Korv i baguette (på f d Inopia).
Kroketter (f d Inopia).
Friterad och sockrad aubergine (f d Inopia).
Krispigt bröd med chèvre, lax och honung (fd Inopia).
Mini-hamburgesas (f d Inopia).
Små bondbönor med tapenade, tryffel och vaktelägg (f d Inopia).
Tonfisk med vinaigrette (f d Inopia).
Calamares (strandrestaurang i Sitges).
Frukost med kaffe, färskpressad jos och smörgås med tortilla.
Stekt potatis, kanderad lök, stekt ägg och halstrad anklever (Cuines Santa Caterina).
... och så ett par glas cava på det.
1 kommentar:
Det är olika modeller på cavaglasen!
Skicka en kommentar