onsdag 25 februari 2009

Vårens resa går till Champagne

Har fjolårets succéresa till Baskien har gjort DKIM övermodiga? Möjligen. För utan att kunna många ord franska är biljetterna nu bokade. I början av maj bär det av till Champagne. O svarar.

Vin snarare än mat står alltså i fokus denna gång?
– Vin och vin. Champagne är väl mer epifani på flaska. Och något som vi hoppas kunna göra mer och mer till en livsstil bara pengarna börjar rulla in lite stadigare.

DKIM:s franska är alltså dålig?
– Under all kritik.

När drack du champagne senast?
– Till min avsmakningsmeny på Basement i Göteborg för ett par veckor sedan. En flaska Ruinart Blanc de Blancs. God, men lite krävande genom en hel måltid tyckte jag.

Vad äter du helst till denna ädlaste av drycker?
– Anklever.

Varför har bloggen varit död så länge nu, förresten?
– Svårt att säga. Vi har trots allt ätit en hel del. Vi får återkomma med en snabbguide till de senaste månadernas luncher.


1 kommentar:

Anonym sa...

Anklever är inte ok.